Idealiai kremzlės audinio ląstelių žuvimas ir atsinaujinimas turėtų būti toks subalansuotas procesas, kad tarp sąnarių paviršių esanti kremzlė visą gyvenimą išliktų reikalingo storio, lygi, slidi ir tampri tam, kad atliktų pagrindinį vaidmenį — slopinti smūgį. Sudedamosios dalys aviečių skonio : Hidrolizuoti kolageno peptidai jaučio , MSM metilsulfonilmetanas , gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, vitaminas C L-askorbo rūgštis , rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, saldiklis sukralozė , dažiklis burokėlių raudonasis. Gliukozaminas bei chondroitinas taip pat apsaugo odos, sausgyslių, kaulų bei kremzlių jungiamuosius audinius, o visa tai reiškia, kad šios medžiagos iš esmės padeda jums lengviau judėti. Chondroitinas palaiko sąnarių drėgnumą, lankstumą, tamprumą bei elastingumą, apsaugo odos, sausgyslių, kaulų bei kremzlių jungiamuosius audinius, padidina jungiamųjų audinių sintezę. Galima duoti su pašaru arba tiesiai į burną.